Επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση γερανών - ανυψωτικών συστημάτων και συχνά χωρίς να ανεβαίνουμε στις οροφές.

Η ανάγκη από την οποία δημιουργήθηκε η σειρά καθαρισμού QLEEN:

Επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση σκάλας και ανυψωτικών μηχανημάτων τα οποία κοστίζουν αρκετά.

Οι αρχιτέκτονες σχεδιάζουν όλο και περισσότερα κτίρια βασισμένα στις σύγχρονες επιτομές της  αρχιτεκτονικής. Λόγω των σύγχρονων τάσεων της αρχιτεκτονικής, ο καθαρισμός και συνεπώς η διατήρηση της αξίας των γυάλινων επιφανειών και των προσόψεων των συγκεκριμένων κτιρίων μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι οροφές εμπορικών κέντρων, οι γυάλινοι θόλοι,  περιπτώσεις κτηρίων με κεκλιμένες όψεις υαλοπινάκων είναι μερικά παραδείγματα απρόσιτων γυάλινων επιφανειών και προσόψεων. Σε αυτό το πρόβλημα μας προσφέρει λύση η σειρά καθαρισμού QLEEN. Είναι μια πολυμορφική σειρά καθαρισμού η οποία χρησιμοποιεί το σύστημα απιονισμού “PURAQLEEN”. Το νερό φιλτράρεται με τη χρήση κινητών μονάδων επεξεργασίας και προωθείται δια μέσω ελαστικού σωλήνα και κατάλληλων κονταριών σε ύψη εργασίας μέχρι 20m. Με τα διάφορα εργαλεία που αποτελούν τη σειρά QLEEN, ένας έμπειρος καθαριστής γυάλινων επιφανειών και προσόψεων, μπορεί να καθαρίσει επιφάνειες μέχρι και 250m²/ώρα. Πλέον ο καθαρισμός σε τέτοια ύψη μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση σκάλας, ανυψωτικού μηχανήματος ή εξειδικευμένου οχήματος.

Το σύστημα καθαρισμού QLEEN είναι πολυμορφικό και μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με το επίπεδο δυσκολίας της ζητούμενης εργασίας. Με τον τρόπο αυτό, είτε ο καθαρισμός που θέλουμε να κάνουμε είναι εύκολος είτε είναι δύσκολος, υπάρχει λύση με αποτελεσματικό, ασφαλή και οικονομικό τρόπο. Κατόπιν ειδικής απαίτησης για εξαιρετικής δυσκολίας περιπτώσεις μπορούμε να εργαστούμε και να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις. Με το πέρασμα των ετών οι μηχανικοί της LEHMANN, έχοντας αντιμετωπίσει πληθώρα δύσκολων απαιτήσεων καθαρισμού, έχουν  αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία.

Το απιονισμένο νερό και τα διάφορα εργαλεία (βούρτσες, υφάσματα καθαρισμού κ.λ.π.) μεταφέρονται σε ύψη μέχρι 20m με τη βοήθεια κονταριών από πολύ ελαφρά υλικά της σειράς QLEEN-POLES.

Τα συστήματα κονταριών QLEEN POLES επιτρέπουν τον καθαρισμό σε ύψη μέχρι 20μέτρα. Εξαρτάται βέβαια από το ύψος των μαρκιζών και την απόσταση από την οποία έχουμε λειτουργική πρόσβαση. Αποτελούνται από ανεξάρτητα κομμάτια κατασκευασμένα από πολύ ελαφρά υλικά όπως ανθρακονήματα (CARBON) ή αλουμίνιο (TITANLIGHT). Το κάθε τμήμα μπορεί να ενωθεί και να ασφαλίσει με το επόμενο με λίγες περιστροφές. Οι παροχές νερού & ρεύματος προσδένονται εξωτερικά με τη χρήση ταινιών VELCRO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ο καθαρισμός των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων ανταποδίδει χρηματικά! Και ποιος δεν έχει...

ΟΦΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PURAQLEEN

Με τους σταθμούς εργασίας PARAQLEEN έχετε τα παρακάτω οφέλη:

ΦΑΣΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ QLEEN

Ευρύ φάσμα εφαρμογών με αξιοπιστία QLEEN!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Φ/Β ΠΑΡΚΩΝ

“Περισσότερο από καθαρό”  =  POWER...

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση...

ΕΚΧΟΡΤΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ

Η POWER CLEAN HELLAS, βρίσκεται...